kategori Shtëpia  

At the entrance to your page and classmates displayed page of my friend, not my


2018-01-14 03:54:45


my page and classmates broke I took recovery password and login, but when I mentioned my cell on who sent the confirmation code, and my mailbox I go out of my companion page.

In odnokashkah I do not know what to do from the support so long everything goes, and the same thing. For photo and sent to the background correspondence with them, others are asked to enter a login and password, but it is also necessary to re-register again Page though not mine but offer.
Artikuj që kanë lidhje

 Dritaret 8 - video zyrtare
  Zhdukur në Internet TV Samsung
  Program MyNotifier & ndash; godsend for freelancer
  Si të shërohen të dhënave nga një grup të RAID në një kompani të veçantë?
 


Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe dashnor informative dhe burimeve arsimore. Të gjitha informatat e marra nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre