<<     1   2   3   4   5   6     >>  


Rumors about the iPhone 5
Smartphones As we learned from informed and credible sources referenced by a popular website about the iPhone, the smartphone Apple iPhone 5, the next generation will be available in aluminum, and the front panel, on which the touch screen is covered with a glass layer.

Officially:to replace the Nokia Lumia comes Microsoft Lumia
We have repeatedly reported that Microsoft plans to abandon the use of Nokia name in favor of its own brand.

Si për të rregulluar gabim 720 Windows 8?
Windows 8 Përkundër faktit se gabim 720 në Windows 8 dhe versionet e mëparshme të sistemit operativ është e pazakontë, ajo është një nga problemet më të ndërlikuar.

Microsoft is looking for a programmer for Windows Home Server v2
It seems, Microsoft is constantly lacks the staff and constantly someone is looking for and offers a job.
<<      1   2   3   4   5   6       >>         

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe dashnor informative dhe burimeve arsimore. Të gjitha informatat e marra nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre