<<     920   921   922   923   924   925   926     >>  Ku mund të blej një kompjuter
Mirë se vini të dashur vizitorëve të blogun tim!

Çfarë të bëj nëse kompjuteri im nuk e sheh router në rrjet kabllor?
pyetje të shpeshta që pas lidh router me një kompjuter përmes rrjetit kabllor, asgjë nuk ndodh.Algorithm overclocking
//- Përgatitjet për përshpejtimin: frekuencë më të ulët kujtesës, rritjen timings -//Overclocking - IT pesë minuta, me kusht që ju e dini se çfarë ju po bëni.

Digjet integruar NIC
Rrjeti adapters nuk janë integruar gjithnjë.

<<      920   921   922   923   924   925   926       >>         

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe dashnor informative dhe burimeve arsimore. Të gjitha informatat e marra nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre